Hem
Om
Reklam
Musiken
Tablå
Medarbetare
Program
Play
Arkiv
Sommarradio
Kontakt

Nyheter


2018-01-01

Ett nytt år - en nysatsning

Det har blivit 2018. Vi på Radio Sotenäs tar nya tag och förnyar oss. Samtidigt som vi är väldigt måna om vem vi är och vad Radio Sotenäs står för så måste vi ibland tänka nytt för att inte fastna i gamla mönster.

Som du hör i radion så har vi fått nya jinglar, vi har uppdaterat musikarkivet och tablån samt skapat ett nytt program som heter Heja Sverige. Programmet kommer sändas på tisdagkvällar mellan 18-21 och spelar musik av svenska artister och grupper. Musik på både svenska och andra språk presenteras av Kim Jagstedt. Ett annat nytt program är Lösa Boliner med vår nyaste medarbetare på radion - Peter Bohlin. Peter är en profil och musiker från Bohus-Malmön som gör egen musik om västkusten. Lösa Boliner hör du 15-17 varannan fredag, jämna veckor.

För att hålla igång helgkvällarna lite bättre har vi utökat timmarna för våra redan existerande program Hitbag och Partymix. Både fredag och lördag hör du Hitbag kl 18-21 och Partymix kl 21-24.

Så ni som alltid lyssnat kommer forfarande höra samma oslagbara musikmix något uppdaterad och samma tokiga programledare.

Välkomna till 2018 tillsammans med oss på Radio Sotenäs!

Arkivet.

Sociala medier
Facebook

 

Hemsidan