Hem
Om
Reklam
Musiken
Tablå
Medarbetare
Program
Play
Arkiv
Kontakt

Nyheter


2021-08-26

Vem är Johnas Nordlund?

En ärke Ängel och musikälskare från Göteborg som älskar Kungshamn, Smögen, Sotenäs och västkusten och har sommar/vinterhus i Bäckevik/Kungshamn, fan jag älskar att vara här men bor annars i Göteborg!


Hur gammal är du och vad kommer jag ifrån?

55 sommrar!

Född i Haga Götet, uppväxt i Johanneberg Götet, skaffade grymma kids och bodde i bästa Floda när barnen växte upp, sedan flyttade tillbaks till Haga Götet, sedan Vasastan Götet och nu Lorensberg Götet, fan vad man har flyttat sista tiden!

När började du på radion?

2021

Uppgifter på radion?

Jag älskar musik och började själv spela musik i olika punk och rock’n’roll band när man va liten och intresset och viljan har inte försvunnit ännu!

Hur mycket tid lägger du på radion?

Det blir en del tid då jag vill få tag på intressant folk som kan intervjuas som musiker, restaurangägare, fotbollsprofiler eller annat löst folk ha ha!

Radiominnen?

Alla goa gäster från sommaren 2021, så jävla intressanta människor, en stor blandning som Jävlar anamma, Björn Rosenström, Ralf Edström, Maja och Anders Sveabåten, Danne Sundquist Reeperbahn, Kalle k, Gustav Hessfelt, Pontus Borg, Ägget, Håkan Aludd, Per Alexandersson, Cacca, Plahn, Blomgren, Jonas Andersson,  Thomas Karlsson, Albin från Malmön, Ingemar Stenman, David el gondioljer, Emrik, Ian Person, Robban No tjafs, Alexander Asp, Charlie Classon, Håkan Göras, Jouni Buckethead Silvula, Peter Iwers, Annika Calmars, Stefan Samuelsson, Janne Josefsson, Cicki Mestica, Lille Lennart, Magnus Beck, Mats Westling, Johan Extremfood, Alexander Örnefjordens camping, Görgis Hemma hos, Joakim Lager, Klara Forsberg, Olof Thorsell, Janne Stark, Paul Schöning, Erik Martinsson Vi 2, Håkan Sandsjö och jag har säkert glömt massa gäster men sist och  bäst av alla dom Anton Lijeroth på Lagergrens.

Vad jobbar du med?

Nu jobbar jag som affärsutvecklare på världens bästa och coolaste företag i Götet, men har innan detta varit entreprenör, spelat musik och en jävla massa saker!

Vad är det bästa med att jobba på radion?

Att man får intervjua så mycket gött folk som är så sköna, och med mitt kontaktnät kanske få in lite bredd och som jag tycker grym musik i radion!

Fritidsintressen?

Blåvitt, spela musik, gå på gig och självklart först mina goa barn som dock är vuxna nu!

Är radion annorlunda nu för tiden?

Jag tror att vi går tillbaks till i tiden med sättet att lyssna på radion, för ett gäng år sedan så vad det mycket bredare musik i etern, men nu för tiden skall alla radiokanaler fan spela samma låtar hela tiden, jag tror att vi är inne i en förändring där, vi behöver en större bredd på musiken samt vara mer närvarande i alla som intervjuas, det kommer att bli mycket bättre radio tror jag!

Arkivet.

Sociala medier
Facebook

 

Hemsidan